Тотал Слим е иновативна хранителна добавка, състояща се от две формули – формула Ден и формула Нощ, които ефективно стимулират процеса на отслабване. Съставките на двете формули действат синергично, за да повлияят по напълно естествен начин на процесите в тялото, свързани с понижаването на теглото:

  • Стимулират метаболизма и термогенезата

  • Потискат усещането за глад

  • Спомагат за по-бързото постигане на ситост

  • Ограничават усвояването на мазнините и захарта

  • Подобряват контрола над кръвната захар

Формула Ден на Тотал Слим съдържа екстракти от опунция, морска трева и котешки мустачки.Активните съставки на екстракта от опунция, наречени стероидни гликозиди, сигнализират на мозъка, че нивото на кръвната захар в организма е високо - реакция, която обикновено се случва веднага след ядене. В резултат на това мозъкът изпраща сигнал на тялото, че не се нуждае от повече храна и по този начин потиска апетита. Доказано е, че приемът на Тотал слим с екстракт от опунция може да намали дневния калориен прием с около 1000 калории.

Екстрактът от морска трева в Тотал Слим помага за отслабването чрез стимулиране на производството на протеин, отговорен за окислението на мазнините и тяхното разбиване. Също така притежава свойството ефективно да увеличава скоростта на метаболизма.

Екстрактът от котешки мустачки потиска апетита и помага за прочистването на бъбреците. Стимулира изчистването на организма от натрупаните отпадъчни вещества и излишни течности.

Формула Нощ на Тотал Слим съдържа екстракти от тамаринд, грацина камбоджа и неузрял горчив портокал.

Екстрактите от тамаринд и грациния камбоджа съдържат хидрокси лимонена киселина, която забавя производството на мазнини. Подобна на лимонената киселина, тя възпрепятства усвояването и съхраняването на мазнини в организма. Екстрактът от тамаринд предпазва от преяждане и стимулира перисталтиката.

Екстрактът от неузрял горчив портокал съдържа алкалоиди, които стимулират алфа-1 и бета-3 рецептори. Алфа-1 рецептори регулират апетита, бета-3 рецептори контролират скоростта на обмяната на веществата. Освен това този екстракт има свойството да инициира липолизата (изгарянето на мазнините) чрез насърчаване на ензима аденилил циклаза. Това увеличава скоростта, с която тялото се освобождава от мазнините, а също така ускорява скоростта на метаболизма.

Препоръчителен прием: 2 таблетки дневно (1 таблетка от „формула ден“ половин час преди обяд с чаша вода и 1таблетка от „формула нощ“ след вечеря с чаша вода)

Таблетки в опаковка: 30 (две опаковки с по 15 таблетки всяка)

Съдържание:

ТАБЛЕТКА ДЕН: прах (липофилни фибри) от опунция (Opuntia ficus-indica); пълнители: микрокристална целулоза и калциев фосфат; сух екстракт от уакаме – морска трева (Undaria pinnatifida); сух екстракт от листа на котешки мустачки (Orthosiphon stamineus); антислепващи агенти: магнезиев стеарат, силициев диоксид, глицерол; натриева карбоксиметил целулоза; глазиращи агенти: хидроксипропил метил целулоза, талк, полиетилен гликол; оцветители: титаниев диоксид и железен оксид; хром (хром пиколинат).

ТАБЛЕТКА НОЩ: пълнител: микрокристална целулоза; екстракт от плодовете на тамаринд (Tamarindus indica L.); сух естракт от плодовете на гарциния камбоджа (Garcinia cambogia , калциев фосфат); сух екстракт от плодовете на неузрял горчив портокал (Citrus aurantium L.); натриева карбоксиметил целулоза; глазиращи агенти: хидроксипропил метил целулоза, талк, полиетилен гликол; оцветители: титаниев диоксид и индиготин.

Код: 105037.

ЗА ПОРЪЧКИ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ  Tел: 0886 598 218