• Намалява усещането за тревожност

  • Помага при безсъние

  • Намалява времето, необходимо за заспиване

  • Подобрява качеството на съня

  • Намалява броя на нощните събуждания

Забързаният ежедневен ритъм все по-често повишава нивата на стрес и това се отразява неблагоприятно на нервната система, а в следствие на това и на качеството на съня. Хранителната добавка Валериана и Глог е доказана и ефикасна комбинация при състояния на повишена тревожност, раздразнителност и нервност. Тя гарантира запазването на естествените качества на растителните екстракти които помагат на организма по напълно естествен път да се справи със стреса.

Екстрактът от корен на валериана е натурално средство за справяне със стреса и последиците от него. Той подобрява нивото на GABA (габа-аминомаслена киселина) в мозъка и по този начин отпуска ума и тялото. Коренът от валериана намалява усещането за тревожност и може да помогне при депресивни състояния.

Екстрактът от корен на валериана често се използва при безсъние, поради своя седативен ефект. Този ефект се изразява в увеличаване на инхибиторните невротрансмитери в мозъка което води до успокояване на нервната система и по този начин се насърчава съня. В резултат на редовния прием на тази добавка, вие ще възвърнете своя здрав и пълноценен сън.

Екстрактът от глог, подобно на валериана, често намира приложение при състояния свързани с нарушено качество на съня и безсъние. Глогът спомага за намаляването на събужданията, скъсява времето на заспиване и възвръща качеството на съня.

Препоръчителен прием: 1-2 таблетки с чаша вода вечер, преди лягане

Таблетки в опаковка: 40таблетки

Съдържание: екстракт от корени на валериана (Valeriana officinalis L.); екстракт от листа и цвят от глог (Crataegus oxyacantha L.); дикалциев фосфат; малтодекстрин, царевично нишесте; магнезиеви соли на мастни киселини.
  Код: 105009

ЗА ПОРЪЧКИ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ тел: 0886 598 218