Калори ко с растителни екстракти и витамини:

  • Стимулира изгарянето на мазнините
  • Потиска апетита и създава усещане за ситост
  • Подобрява стомашно-чревната активност
  • Не причинява дразнение на стомашно-чревния тракт

Протеиновият концентрат от семена на боб в Калори ко се метаболизира по-бавно от други сложни въглехидрати. Той стимулира загубата на тегло чрез създаване на усещане за ситост. Без високо съдържание на калории, но богат на фибри, този протеин може да насърчи редовността и по този начин да предпази от запек.

Джинджифилът има свойството да повишава ph-нивата в стомаха, а когато те са по-високи се повишава секретирането на храносмилателни ензими, които бързо разбиват приетата храна. Екстрактът от джинджифил е богат на фибри, които подобряват стомашно-чревната активност. По този начин тялото абсорбира по-бързо необходимите му хранителни вещества, като същевременно ненужните не се натрупват под формата на излишни мазнини.

Хитозан, подобно на целулозата, е неусвоимо растително влакно. Точно като фибри, но още по-мощен, той се свързва с молекулите на мазнините в червата и възпрепятства тяхното усвояване. Вместо това, тя ги придружава през червата, където те биват изхвърлени от тялото. Хитозан подпомага процеса на отслабване като понижава абсорбирането на мазнините, което е равносилно на по-малко калории.

Калори ко съдържа и екстракт от гимена силвестре който потиска глада и създава усещане за ситост. А витамин B3 и В6  поддържат енергийния метаболизъм като помагат за синтезирането на  мазнини от протеини и въглехидрати, които навлизат в организма.

Растителните екстракти от елшовиден зърнастец, калифорнийски зърнастец и сена подобряват храносмилането по напълно естествен начин, оказвайки стимулиращо въздействие -  подобряват перисталтиката, без да дразнят стомашно-чревния тракт.

Препоръчителен прием: 2 таблетки дневно по време на хранене, с чаша вода

Таблетки в опаковка: 30

Съдържание: протеинов концентрат от семена на боб (Phaseolus vulgaris L.); хитозан (получен от ракообразни); сух екстракт от корени на джинджифил (Zingiber officinalis, малтодекстрин.); сух екстракт от кора на елшовиден зърнастец (Rhamnus frangula L., малтодекстрин); сух екстракт от кора на калифорнийски зърнастец (Rhamnus purshiana, малтодекстрин); сух екстракт от семена на сена (Cassia angustifolia Vahl., малтодекстрин.); сух екстракт от листа на гимнема силвестре (Gymnema sylvestre, малтодекстрин.); витамин РР (никотинамид); витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид); пантотенова киселина (калциев пантотенат), хром (хром ІІІ хлорид); микрокристална целулоза; натриева карбоксиметил целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Код: 105028.

ЗА ПОРЪЧКИ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ  Tел: 0886 598 218