Метионин и биотин таблетки с удължено освобождаване помагат за поддържането на здравината, плътността, пигмента и красивия външен вид на косата.

Метонинът е една от незаменимите аминокиселини и много силен антиоксидант. Той е отличен източник на сяра, благодарение на което може да предотврати проблеми с косата, ноктите и кожата. Доставяйки сяра на клетките на косъма, той подобрява здравината на косата и поддържа нормалния ѝ растеж и добрият ѝ външен вид.

Недостигът на Биотин може да бъде причина за косопад, цъфтене и накъсване на косата. Биотинът, като част от витамините от група В, се грижи за поддържането на здрава и жизнена коса. Когато косата е лишена от нужните хранителни вещества, тя започва да се начупва и става податливо на накъсване и увреждане.

Дефицитът на Витамин С може да бъде причина за редица проблеми, свързани с косата и да повлияе нейния нормален растеж. Ниският прием на Витамин С може да доведе до суха коса и накъсване на краищата, а тези състояния влияят на естествения растеж на косъма. Освен това Витамин С е силен антиоксидант който силно ограничава вредното и увреждащо действие на свободните радикали, които отслабват, изтъняват и накъсват косъма. Витамин С се бори и с бактериите които често атакуват скалпа и са причина за пърхот и кожни раздразнения, изразяващи се в сърбеж, пресушаване на кожата. По този начин помага за поддържането на здрав скалп и здрава коса. Витамин С не само се грижи за здравината на косата, но и предпазва от преждевременен косопад и загуба на цветен пигмент.

  Цинкът е познат със своите, укрепващи космения фоликул, свойства които ефективно предпазват и помагат при косопад. Цинкът е важен фактор за редица ензими и участва във важни процеси, свързани със здравето на космения фоликул. Този минерал ефективно противодейства на упадъка на фоликулите и насърчава тяхното възстановяване от увреждане. Проучвания доказват, че всички видове косопад са свързани с недостиг на цинк.

Витамин Е притежава антиоксидантни свойства, благодарение на които спомага за възстановяването на увредената коса и предпазва от разграждането на тъканите, което от своя страна насърчава растежа на здрава коса. Витамин Е подхранва косата в дълбочина от корена до върха като подобрява нейната здравина и ѝ придава естествен блясък.

Поддържането на необходимите нива на пантотенова киселина може да заздрави космените фоликули. Витамин В5 допринася за подхранването им като им помага на функционират правилно и стимулира растежа на косата. Освен това помага за облекчаването на сърбежа и лющенето на скалпа, свързан с пърхот и други раздразнения на скалпа.

Фолиевата киселина играе важна роля в растежа на косата. Тя участва във обновяването на клетките, което подкрепя естествения растеж на косата. Дефицитът на фолиева киселина предразполага към преждевременна загуба на коса и побеляване.

Витамин В6, заедно с останалите витамини от група В, е изключително важен за здравето и добрия външен вид на косата и кожата. Той стимулира растежа на косата, подобрява нейната здравина и устойчивост към увреждания. Също така спомага за предпазването от косопад.

Опаковка: 30 таблетки

Съдържание: пълнител: дикалциев фосфат; метионин (L-метионин); пълнител: микрокристална целулоза; витамин С (L-аскорбинова киселина); стабилизатор: етил метил целулоза; цинк (цинков глюконат); пълнител: хидроксипропилметил целулоза; витамин Е (DL-алфа-токоферол ацетат); антислепващи агенти: силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини; пантотенова киселина (калциев D-пантотенат); мед (меден цитрат); глазиращи агенти: хидроксипропил метилцелулоза, талк, полиетилен гликол; оцветители: титаниев диоксид, меден хлорофил; витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид); фолиева киселина (птероил моноглутаминова киселина); биотин (D-биотин).

Код: 105033.

ЗА ПОРЪЧКИ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ  Tел: 0886 598 218