• Помага при нарушено храносмилане

  • Облекчава различни стомашни проблеми (болка, киселини, подуване и др.)

  • Притежава силни противовъзпалителни свойства

  • Подобрява усвояването на хранителните вещества

Джинджифилът е богат на антиоксиданти и притежава силни противовъзпалителни свойства. Ефективно предпазва и помага при възпалителни процеси и свързаните с тях болезнени състояния. Екстрактът от джинджифил помага за регулирането на високите нива на кръвната захар, която във своите високи нива може да наруши храносмилането. С приемът на този екстракт се запазва редовният ритъм на стомаха. Заедно с това, джинджифилът има редица съединения, които подобряват усвояването на хранителните вещества и минерали от приетата храна.

Джинджифилът предпазва от метеоризъм като възпрепятства задържането на газове водещи до неприятно и болезнено подуване на корема. Благодарение на това свое качество, а също така и на антиспазмолитичния си ефект, екстрактът от джинджифилът предпазва и помага при диария.

Екстрактът от сладък корен може да ви помогне да се справите със стомашни и храносмилателни проблеми с помощта на съдържанието си на глициризин и карбеноксолон. Оказва облекчаващо действие при киселини, парене, стомашен дискомфорт, запек, възпаление на храносмилателната система, стомашен рефлукс и др. Екстрактът от сладък корен може да предпази от появата на гастрит или стомашни язви. Освен това е ефикасен при лечението на тези състояния и спомага за неутрализирането на някои от симптомите сред които коремна болка, гадене и липса на апетит.

В комбинация тези два екстракта се грижат за оптималното състояние на храносмилателния тракт и предпазват от появата на храносмилателни неразположения и заболявания.

Препоръчителен прием: по 1 таблетка след обяд и след вечеря, с чаша вода

Таблетки в опаковка: 60

Съдържание: екстракт от сладък корен (Glycyrrhiza glabra L.), екстракт от корени на джинджифил (Zingiber officinale); царевично нишесте; микрокристална целулоза; магнезиеви соли на мастни киселини.
  Код: 105003.

ЗА ПОРЪЧКИ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ  Tел: 0886 598 218