• Повече от 60 000 литра сребърна вода;
  • Сменяем сребърен електрод;
  • Пълен електронен контрол с програми за избор на концентрация на сребърни йони;
  • Светлинна индикация за избор на програма и изправност на електролизната клетка;
  • Висока производителност;
  • Лекота и бързина в обслужването.

Dr.Silver UNIVERSAL е уред за получаване на сребърна вода в домашни условия с пълен електронен контрол и висок ресурс. Специалната конструкция позволява сребърният електрод да бъде сменян след изчерпване на ресурса му, а захранването със сменяема батерия, дава възможност за изключително дълъг период на използване. Вградените програми за електронен контрол, позволяват получаване на вода с избраната концентрация на сребърни йони, без да се следи времето за обработка.

С уреда може да се обработва вода с обем от 0,2 ; 0,5; 1; 2 и 5 литра, а в някои случаи и по-големи количества. Обработката се извършва автоматично след задаване на една от четирите програми, подбрани по обема на обработваната вода и желаната концентрация на сребърни йони. Работата с уреда е изключително опростена. Не се налага следене на времето за обработка. След изтичане на избраната програма, уредът сигнализира за край на процеса и се изключва автоматично. 

Технически характеристики
1. Производителност по сребро – от 0,15 до 0,2
2. Ресурс на сребърния електрод – повече от 3. Брой програми – 4.
4. Обеми на обработваната вода – 0,2; 0,5; 1; 2 и 5 литра.
5. Обем на водата, обработена с уреда до изчерпване на ресурса на сребърния електрод – повече от 60 000 литра при концентрация 0,05 mg/l.
6. Температура на обработваната вода: от +5
7. Захранващ източник – батерия 6F22 9V.
8. Маса на сребърния анод, проба 1000 – 3g

Принцип на работа
Действието на уреда се основава на електролитно разтваряне на сребро във вода при протичане на ток между сребърен и неръждаем електроди. При това във водата се натрупват сребърни йони и колоидно сребро, чиято концентрация е пропорционална на времето за обработка и силата на протичащия ток.
В конструкцията на уреда са използвани решения, които изключват каквото и да е вредно въздействие върху потребителя при спазването на препоръките в настоящето техническо описание.

Внимание:  Електрода е сменяем и може да се замени с НОВ http://prirodendar.com/Smeniaem-elektrod-za-dr-silver-universal

Гаранционен срок 12 месеца
Производител: GM Pharma Ltd, България

ЗА ПОРЪЧКИ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА: 0886 598 218