• Подобрява храносмилателната функция

  • Помага при храносмилателни нарушения

  • Облекчава при спазми, метеоризъм, подуване на корема и др.

  • Намалява лошите и увеличава добрите бактерии в червата

Лошите хранителни навици, високите нива на стрес и други фактори могат да доведат до образуването на прекомерно количество газове в червата. А те от своя страна създават дискомфорт, болка и други неприятни усещания, като често могат да доведат и до други храносмилателни нарушения. Но природните сили на екстрактите от копър и звездовиден анасон са известни със способностите си да намалят тези обезпокоителни симптоми.

Дивият копър е добре познат със своите антиспазматични и успокояващи свойства. Освен, че оказва забележителен успокояващ ефект върху червата, той може да намали неприятните чревни спазми, подуването на корема и образуването на газове. Също така подобрява усвояването на хранителните вещества от приетата храна. Дивият копър балансира храносмилателния тракт, насърчава редовните движения на червата и спомага за поддържането на здравословен метаболизъм. Друго негово ценно свойство е това, че намалява лошите бактерии и увеличава добрите бактерии в червата.

Екстрактът от копър помага и за неутрализирането на стомашния рефлукс, възстановявайки нормалното ph-ниво и освобождавайки ви от неприятното усещане за киселини.

Екстрактът от звездовиден анасон е изключително терапевтичен за храносмилателната система. Тъй като значително подобрява храносмилателната функция, е наистина отлично средство за овладяването на проблеми с храносмилането. Помага при различни храносмилателни оплаквания като гадене, газове, спастичен метеоризъм, коремни спазми, гастрит, стомашно разстройство, подуване на корема, запек.

Препоръчителен прием: 1-2 таблетки дневно с чаша вода, преди хранене

Таблетки в опаковка: 40

Съставки: екстракт от плодове на див копър (резене)(Foeniculum vulg.),екстракт от плодове на звездовиден анасон (Illicium verum), масло от див копър (Foeniculum vulg.), масло от звездовиден анасон (Illicium verum); микрокристална целулоза, захар; растителен активен въглен, малтодекстрин; силициев диоксид; царевично нишесте.

Код: 105010.

ЗА ПОРЪЧКИ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ  Tел: 0886 598 218