• Пречиства организма от токсини

  • Подкрепя функциите на черния дроб, бъбреците и жлъчния мехур

  • Предотвратява появата на инфекции

  • Стимулира правилното храносмилане

  • Предпазва стомашно-чревния тракт

Артишокът е известен със своите потенциални пречистващи свойства. Тези негови свойства до голяма степен се дължат на цинарина и хлорогеновата киселина, които той съдържа. Тези съединения ефективно защитават и лекуват черния дроб, а също така помагат на бъбреците да филтрират токсините в кръвта. Артишокът е отличен източник на калий, познат със своята способност да намали подуването на корема и да изчисти тялото от натрупаните токсини.

Редица витамини, съдържащи се в екстракта от артишок, като ниацин, витамин B-6, тиамин и пантотенова киселина индуцират оптималните метаболитни дейности. По този начин помага за поддържането на тялото в добро здраве.

Артишокът е с високо съдържание на витамин С, който е от съществено значение за поддържането на здрава имунна система. Той дава възможност на организма да се съпротивлява срещу възпалителните процеси, а също така до голяма степен спомага за предотвратяването на инфекции.

Глухарчето оказва редица ползи на човешкото тяло като детоксикация на организма, подкрепа на черния дроб, стимулира уринирането, насърчава загубата на тегло и подсилва имунната система.

Екстрактът от корен на глухарче е много полезен за жлъчния мехур и черния дроб, тъй като подобрява общото им функциониране, защитавайки ги от вредните въздействия на оксидантите и от инфекции. Ползите на екстрактът от глухарче за черния дроб, се дължат на богатото съдържание на антиоксидантите, като витамин C и лутеолин. Благодарение на тях, предпазва и поддържа оптималната функция на черния дроб. Освен това, глухарчето спомага за поддържането на нормалното секретиране на жлъчка, насърчава доброто храносмилане. А правилното храносмилане от своя страна може да намали възможността за поява на запек, което от своя страна намалява риска от по-сериозни стомашно-чревни проблеми.

Препоръчителен прием: 1-2 таблетки дневно с чаша вода, преди основно хранене

Таблетки в опаковка: 40

Съдържание: екстракт от листа на артишок (Cynara Scolymus L., малтодекстрин); корени от глухарче на прах (Taraxacum officinale Web.); калциев хидроген фосфат; царевично нишесте, магнезиев стеарат.

Код: 105011.

ЗА ПОРЪЧКИ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ  Tел: 0886 598 218