Марки
Количка
0 продукта
ПРОМОЦИИТЕ СА ВАЛИДНИ ЗА ПЕРИОДА
 
Партньори
 

Магнитна гривна Турмалин 5в1 SB 437

Магнитна гривна Турмалин 5в1 SB 437
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 109.90лв.
Наличност: В наличност
Модел: Магнитна гривна Турмалин 5в1 SB 437
Марка: Victoria Bells
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Възможности:
Дължина:
Количество: Поръчайте

Магнитна гривна Турмалин 5в1- решение срещу високото кръвно

Гривната е изработена от медицинска стомана с източници на магнитно поле, отрицателни йони, инфрачервени лъчи и германий. Използвани са неодимови магнити със сила на магнитното поле от 800 до 1800 Гауса

Носенето на магнитна гривна оказва влияние на кръвоносната система, спомага за нормализирането на артериалното налягане, което е причината за повишеното кръвно. Магнитите могат да успокоят болките в костите, да подобрят настроението и дори да намалят нивото на холестерола. Лека,удобна и красива тя действа през цялото време, докато я носите и постепенно нормализира кръвното Ви. Заедно с това изчезва главоболието, сърцебиенето, безсънието, стреса, връща се спокойния сън и дух.

Турмалин - природен минерал, - проявява пиро и пиезоелектрични свойства - при нагряване или механично третиране в кристалната решетка протичат процеси, благодарение на които кристалът генерира слаб ток. В организма на всеки човек, при правилно съотношение на положителните и отрицателните заряди протича слаб ток от порядъка на 0,06mA. Турмалиновите кристали от своя страна произвеждат ток със същата сила! Това дава възможност да се възстанови енергийното равновесие в организма ни и да се стимулира качествено кръвообращението. Турмалинът има мощен ефект за защита на организма от вредни електромагнитни излъчвания от околната среда.

Ако досега не сте използвали такъв вид гривна е добре в началото да я поносите няколко минути, за да видите как ще се почувствате. Тялото ви само ще покаже на коя ръка гривната се чувства по-добре и къде магнитите намират проблема и започват да действат. Възможно е да усетите затопляне на това място, но то не е притеснително. Може да сваляте и слагате гривната, когато искате, важно е да се чувствате добре при носенето и. Ако усетите отрицателен ефект е добре да смените ръката или да я махнете за малко.

Терапията с магнити е идеална инвестиция във вашето здраве, която може да доведе до по-добър живот за вас, както и намаляване на нуждата от скъпи лекарства и чести посещения на вашият лекар.

Дължина 21.5/23 см. Състав: магнити /инфрачервени лъчи /отрицателни йони/германий /турмалин

модел:SB 437

Оригинален продукт Green Master България

ЗА ПОРЪЧКИ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА: 0886 598 218

 

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.
BGtop100 BGtop